News: Ysteriet Kro og Scene AS er nå etablert og fikk klubbmedlemskap i Norsk Jazzforum oktober 2014.
YKS drifter et kombinert demo studio/prescene har krovirksomhet og Live Scene i den gamle ysterigården i Misvær.  


News: IAP agree about booking the Janoska Ensemble

News: IAP agree about booking for the band Mara and the Inner Strangeness.

 UrBand Camp

The festival UrBand Camp 2015 will be hold in period September 17th - 20th

ARVO 

Arkhangelsk Regional Non profit Voluntary Organization for art and culture

Go to our homepage and read more about the VAE project , ARNVO and Urband Camp in English and Russian language.
We have also a Russian social network page for UrBand Camp at VK.com  
 

Om IntraAct Productions

IntraAct Productions (IAP) ble etablert i januar 2010 og leverer forskjellige typer produksjonstjenester innen scenekunstområdene musikk, teater/drama og dans.
Daglig leder og ansvarlig produsent for IAP er Rune Paulsen og bedriften er etablert i Misvær.

IAP har også produksjon og booking for Ysteriet Kro og Scene AS (YKS) som er etablert i den gamle Ysterigården i Misvær. Øvrige partnere og eiere av YKS er Øivind Alstad, Skjerstad, Tatiana Solska fra fra Arkhangelsk i Russland, bosatt i Tromsø og Rudolf Paulsen fra Misvær.

       

               Logo IntraAct Productions_original

 
Klikk på logo for mer informasjon om oss
   

 

Rune Paulsen bor i Misvær og har sin musikkutdannelse fra konservatorieavdelingen ved Barratt Dues Musikkinstitutt, høgskolen i Bodø og drama / teater fra høgskolen i Finnmark.
Som utøver har Rune spilt i mange typer orkestre fra symfoniorkester til klassiske ensembler og storband, og han har dirigert korps, kor og storband og hatt skuespillroller i revy og teaterproduksjoner.
Rune har dessuten jobberfaring som musikk/kulturskolelærer, kulturkonsulent, kulturskolerektor og som avdelingsleder for kultur. Gjennom disse jobbene har han opparbeidet seg stor erfaring og kompetanse for de kunstneriske fagfeltene og innen offentlig administrasjon.

Rune har vært ansvarlig eller sideprodusent og prosjektleder for en rekke arrangementer og kulturproduksjoner men er trolig mest kjent som ideemaker og prosjektleder for festivalen The Groove Valley Jazzcamp i Beiarn hvor han også prosjekterte de scenetekniske løsningene på Moldjord skole og ledet forprosjekteringen til en flerbrukshall i kommunen.

Gjennom sitt firma Alstad lyd gjør Øyvind Alstad tekniske produksjoner innen lyd og lys og blir innleid av andre firmaer/festivaler for oppdrag. Han har utdanning fra musikklinja ved Valle vidaregående skule i Aust Agder med fordypning i folkemusikk. Øyvind har bl.a. vært tekniker på turne i USA for promotering av Norsk musikk Han har lyskurs fra film og TV akademiet ved NISS (Norsk institutt for scene og studio).

Øyvind har vært en del av det tekniske teamet på jazzcampen og har fra høsten 2010 vært engasjert av Christiania Lyd AS i Oslo til events og scenetekniske produksjoner.
Øivind vil bli YKS scenetekniker.

 

  Rune Paulsen Photo Ekaterina Emelyanova
   Rune Paulsen, Photo Ekaterina Emelyanova


Misvær er en bygd og et tettsted i Bodø kommune i Nordland og ligger ved Misværfjorden i indre Salten. Bygda er mest kjent for Misværosten, en brunost som ble laget ved Misvær Ysteri (1925-1975), siden videreført av Tine. Misvær ligger nå i Bodø kommune, men var fram til 1. januar 2005 kommunesenter i Skjerstad kommune

 

     Kart Salten

     
   
Det er ca 1 times kjøring fra/til Misvær fra sirkelens ytterpunkt. Salten har den største befolkningstetteheten i Nordnorge og det bor ca 77 000 mennesker i regionen, noe som er omtrent likt med Finnmark Fylke.
Salten region ligger like nord for
Polarsirkelen og er inngangsportalen til Arktis, Midnattsol og Lofoten.
Største lokale turistatrakjon er verdens sterkeste tidevannsstrøm
Saltstraumen som du kjører over på vei til Misvær fra Bodø og Meløy
Tidstabell/timetable for Saltstraumen finner du
her.
 

IntraAct Productions
8100 Misvær
Cell: +47 41646189
intraactp@signalbox.no
Org.nr.: 994 973 312