News: Ysteriet Kro og Scene AS er nå etablert og fikk klubbmedlemskap i Norsk Jazzforum oktober 2014.
YKS drifter et kombinert demo studio/prescene har krovirksomhet og Live Scene i den gamle ysterigården i Misvær.  


News: IAP agree about booking the Janoska Ensemble

News: IAP agree about booking for the band Mara and the Inner Strangeness.

 UrBand Camp

The festival UrBand Camp 2015 will be hold in period September 17th - 20th

ARVO 

Arkhangelsk Regional Non profit Voluntary Organization for art and culture

Go to our homepage and read more about the VAE project , ARNVO and Urband Camp in English and Russian language.
We have also a Russian social network page for UrBand Camp at VK.com  
 

SYNNE SANDEN

Vi gratulerer Synne med en knallsterk andreplass i Urørtfinalen 2013.
Gjennomgående strålende superlativer både fra publikum og presse forteller at vi her har å gjøre med en av de virkelig kommende musikkartistene i Norge. Sjekk ut musikken til Synne på MySpace hvor det bl.a er lagt ut låter som kommer på hennes ny plate.
IntraAct Production booker Synne internationalt og til events.  
 

Synne ga ut sin første skive When Nobody`s around, der hun i tillegg til sitt eget band har med seg Mathias Eick, Moddi og Turun Eriksen som gjestemusikere. Plata ble lansert i oktober 2011 og med ingen ringere enn Bugge Wesseltoft og Peter Baden som produsenter.  

Synne har en høyst personlig stemme og sceneopptreden som griper publikum. Hennes musikk er vanskelig å definere i sjanger, men kan plasseres i skjæringsfeltet mellom minimalistisk jazz og eksperimentell pop/rock.

Band
Tre av medlemmene i bandet Shimmering utgjør Synnes band. Dette er Bendik Hovik Kjeldsberg, slagverk, Julie Kleive, vokal og Lars Fremmelid Synnes på gitar. 

Diskografi
Traces  - EP

When Nobody`s around CD/LP

          

Synne Sanden

Foto & design: John Sanden

 

Bio

     

Synne er en vokalist, komponist og tekstforfatter på 20 år fra Treungen i Telemark. Hun har gått på musikklinja på Skien vgs, og på jazzlinja ved Sund fhs.
Gjennom årene har Synne tatt sangtimer hos mange av våre mest kjente vokalister som bl.a. Torun Eriksen og Susanna Wallumrød.

Våren 09 spilte hun på turneen "Framtida i norsk jazz", som ble arrangert på Viktoria Nasjonal jazzscene i Oslo, og jazzklubben i Arendal kulturhus. Samme år spilte hun også på Canal Street der hun vant konsertserien "UnderStreet sammen med sitt band. Som følge av det spilte hun konsert på en av hovedsenene i sommeren 2010 der hun hadde med seg Mathias Eick som gjest. Hun har dessuten spilt på Kongsberg og Oslo jazzfestival og ble utvalgt som The Groove Valley Jazzcamps deltakerprofil i 2010 hvor hun bl.a. spilte på deres hovedkonsert med musikerne Paolo Vinaccia, Lars Horntveth, Mathias Eick og Moddi.

Synne er med i trioen Chili Vanilla med besetningen vokal, tuba og trommer hvor de spiller eget materiale i en blanding av groove, pop og rock.
Hun er også med i en vokalgruppe og er godt i gang med et elektronika prosjekt.
I tillegg til eget materiale liker Synne å tolke covermateriale som hun kan sette sitt personlige preg på.

Alt i alt viser dette at Synne er en soloartist og musiker som har et stort spenn i sine sideprosjekter, men som samtidig greier å bringe inn sin karakteristiske musikalitet i de prosjektene hun deltar i.

 
Shimmering er et prosjekt startet av trommeslageren Bendik Hovik Kjeldsberg (18) fra Horten, Vestfold. Musikken han skriver til Shimmering betraktes som variert, melodiøs, til tider utfordrende og fargerik, toppet med et original, friskt og kreativt sound. Musikken inneholder elementer fra rock og jazz samt mer kreative lydbilder som skaper behagelig og variert stemning. 


Omtaler og anmeldelser Synne Sanden

"Det er bare en ting festivalsjefer bør gjøre i 2011,
få Synne Sanden til å signere raskt før ikke-norske
musikk festivaler får kloa i henne". fra Jazzblogg.no


Les flere omtaler her

 

 

               

IntraAct Productions
8100 Misvær
Cell: +47 41646189
intraactp@signalbox.no
Org.nr.: 994 973 312